www.ebbalilliestrom.se
Valuta:
damkläder online,damskor online,köp online,damskor ,damkläder
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Betalningssäkerhet

Kreditkortsbetalning på vår hemsida genom betalning av visum från tredje part är Säker, riskfri samtidigt som vi accepterar andra betalningar, som Moneygram, Westunion. Eventuella önskemål, var god kontakta vår kundservice, de kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig. Tack för ditt besök, njut av din shopping.

Vi respekterar din integritet och uppskattar ditt företag. Vi tillhandahåller aldrig någonsin din kontokontakt eller betalningsinformation till någon tredjepartsleverantör, samarbetspartner eller tjänsteleverantör, om det inte är absolut nödvändigt för att slutföra din transaktion och order.

Vårt engagemang för din integritet

Din integritet är viktigt för oss. För att bättre skydda din integritet förklarar följande meddelande de uppgifter vi samlar, hur det används, hur det skyddas och hur du kontaktar oss om du har några problem.

Vilken information samlas in:

Som en del av orderprocessen samlas följande information från kunder:

Namn Frakt / Faktureringsadress E-postadress Telefonnummer Kredit- / Betalkortinformation.

Agentpolicy

Vårt företag erbjuder nu bred service för att kunna arbeta och utvecklas tillsammans med dig, inklusive produkttjänst och rådgivning om förlängning, detaljerna som följer:

1.Hastigt och ändamålsenligt. Nu kan du vara produktagent för vårt företag, bara om du köper vår mogna produktwebbplats till ett billigt pris på 300USD. Då kan du öppna din owm ny online-försäljning! Och vårt företag skulle prioritera att förhindra dig tjänsten av produktrekommendation och fritt förlängning, gör att du vinner i första loppet!

2. För att hålla uppdateringen av produkten, rekommenderar vi att alla varor på försäljningswebbplatsen, som tillhandahålls av oss. Vi skulle märka via e-post eller TEL om uppdateringen av de nya varorna. Samtidigt, om du har någon efterfrågan på den nya produkten eller marknaden, skulle bara feedback och vårt företag svara omedelbart.

3. Starkt logistiskt stödsystem och samarbeta med fabriken, gör oss mycket säkra på att detaljhandel med varor. Samtidigt som för sändningen skulle vårt företag tillhandahålla dörr till dörr och droppe sjöfart fritt.

4. Återförsäljningspriserna fastställs lokalt av agent och grossistpriserna på våra produkter baseras på våra detaljhandelspriser. Normalt handlar vi om 30% rabatt på handel, kvantitet är med förmånsbehandling.

5. Agents hemsida kan välja att välja betalningssätt som beror på praktiska situationer och det starka tekniska stödet hos vårt företag kan utveckla modulen för onlinebetalningar för att utöka din verksamhet

6. Vårt företag garanterar att antalet beställningar efter 2 dagars leverans garanteras och för att ge en lista över alla orderspårningsnummer, vilket du kan vara on-line i realtidsspårning. Den tid varorna kommer till sina destinationer i 7-9 dagar.

7. Vad gäller transportvaror och relaterad politik och relaterade produkter FAQ, var vänlig och ta hand om vårt företags detaljhandelswebbplats specificera! Samtidigt kan agenter baseras på deras behov, ge vårt företags återkoppling, vi kommer att göra uppdateringen, "enligt företaget anger".

tillbaka